Reiskoffers en -tassen Winkel Bakkersdam

Reistassen Winkel Bakkersdam

Koffers, reistassen, tassen, trolleys

Neem een kijkje tussen onze uitgebreide collectie koffers, reistassen, tassen op wieltjes en trolleys om de meest geschikte tas voor je reis te vinden. Reis je af en toe of ben je een toerist in hart en nieren? Je tas is je trouwste reisgezel tijdens je volgende expedities. Groot of klein, met wieltjes of met riemen, kies de reistas of -koffer die het best aan je verwachtingen voldoet.

Koffers, reistassen, trolleys, rugzakken: de verschillende soorten tassen

Wanneer je op reis gaat, moet je tas precies aan je wensen voldoen. Hebben luchthavens geen geheimen voor je, hou je van citytrips met de wagen of ben je een echte avonturier? Decathlon heeft een uitgebreid assortiment aan koffers en reistassen. Blader door onze catalogus en scoor de tas die je op al je toekomstige avonturen zal vergezellen!

Onze verschillende tassen:

– Koffers op wieltjes
– Reistassen
– Rugzakken
– Waterafstotende tassen

Koffers op wieltjes, trolleys, voor een aangename reis

Bekijk onze reistassen Winkel Bakkersdam lichte en handige koffers op wieltjes. Ze zijn comfortabel, robuust en duurzaam. De wieltjes van onze koffers maken het mogelijk om je spullen gemakkelijk mee op reis te nemen. We hebben verschillende maten om aan je specifieke wensen te voldoen. Ze zijn een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig terug te vinden is in de vertrekhal en het vliegtuig.

De soepele reistas of duffle bag

Soepele reistassen, soms ook duffle bags genoemd, zijn tassen die je kunt dragen. Ze hebben geen wieltjes waardoor je ze niet vooruit kunt trekken. De tassen hebben meestal twee handgrepen om ze in de hand te dragen en een brede schouderriem om ze op je schouder te kunnen dragen. Ze zijn dan ook erg eenvoudig te gebruiken. reistassen Winkel Bakkersdam biedt je reistassen in verschillende maten en volumes voor zowel een kort als een lang verblijf. Vertrek op vakantie met de reistas die het best aan je verwachtingen voldoet.

Reisrugzakken om op avontuur te trekken

Rugzakken waren vroeger enkel te zien bij wandelaars en avonturiers. Mettertijd zijn ze echter uitgegroeid tot een accessoire voor alle reizigers. Rugzakken zijn erg handig omdat je je handen vrij hebt en je het gewicht over je schouders en rug kunt verdelen. Ze vallen steeds meer in de smaak bij reizigers die op zoek zijn naar een praktische tas. De handig ingedeelde vakken geven je overigens heel wat opbergmogelijkheden.

reistassen Winkel Bakkersdam

Translate »
X